Blikfang blev startet den 1/1 2000 og tilbyder mange forskellige ting:

Undervisning (workshop):
Teater/drama
Maskefremstilling
Maskearbejde på gulv
Bevægelsesdans
Skøn make-up
Effekt sminke
Ansigtsmaling

Tilbyder make-up artist til:
Ansigtsmaling
Effektsminke
Bodypaint
Liverollespil

Netbutik med:

Kostumer til både børn og voksne
Parykker og skæg
Masker
Smykker
Sminke

Teaterforestilling:
Eventyrprinsessen kommer på besøg

Jeg hedder Nicoline Louise Roos og jeg startede Blikfang i 2000, i begyndelsen var det fordi jeg lige var blevet færdig som make-up artist og dramalærere og det havde en del freelance job som krævede at man kunne lave en rigtig faktura.
På et tidspunkt var jeg ude og sminke til liverollespil og så på de kostumer de havde på og tænkte... "hmm det kan da ikke være så svært at sy sådan nogle kapper og kofter" og gik i gang med det samme. Det skal lige siges at jeg ingen baggrund havde for at sy. Men på min lille gratis hjemmeside www.blikfang.subnet.dk begyndte kostumerne at blive solgt og jeg synede flere. På et tidspunkt opdagede jeg at der faktisk ikke var andre butikker i Danmark der solgte rollespils kostumer, og jeg fik en god kundekreds også til dels fordi priserne var lave så alle kunne være med.
Men så kom de forskellige supermarkeder med ens standart kostumer og pludselig var det nemmer at købe en kofte, sammen med rugbrød og mælk end at bestille den over nettet. Jeg forsatte dog, og udviklede forskellige pakker som lægepakken, købmandspakken, spåkone pakken m.m. og kostumerne blev til unikke kostumer så man var 100 % sikker på at købte man et kostume hos Blikfang ville man være den eneste der havde det kostume.
Jeg fik kontakte til forskellige kostume butikker i udlandet og hentede forskellige latex masker og pynt hjem, stadig kun til rollespil, men omkring halloween kunne jeg mærke at folk også købte til når de skulle holde fest. Jeg prøvede og at tage lidt børnekostumer hjem i forbindelse med fastelavn, men troede faktisk ikke rigtigt på det i starten, troede at legetøjsbutikkerne sad på marked, men blev glædeligt overrasket over hvor mange der gerne ville være andet end superhelte og prinsesser. Jeg har siden skruet ned for rollespils kostumerne og forsat med fastelavn, halloween og nu også sidste skoledag og karneval i Aalborg.
Jeg handler selv en del på nettet og gør derfor meget ud af kundeservice, indpakningen og hurtig levering, jeg kan godt lide at mine kunder får en god oplevelse ved at handle hos mig.
Ved siden af netbutikken tager jeg stadig ud og sminke børn og nyder det. Og så i 2008 overtog jeg Vallensbæk Børneteater, Zebra Gruppen og bruger meget tid på at sætte store flotte opsætninger op der med 30 børn.
Og som en lille side ting tager jeg ud og optrænede som eventyr prinsesse på især biblioteker.
Nicoline Louise Roos
kontakt@blikfang.com
1