Sidste Skoledags Kostumer

Sidste skoledag er i store træk, den sidste dag, 9. klasser overalt i Danmark har allersidste skoledag i folkeskolen. Navnet er passer ikke helt, det hedder "Sidste skoledag", da det jo faktisk er der, man for sidste gang modtager undervisning. For derefter skal de jo op til eksamen.
Hvis man tager 9. klasse på en efterskole, er det ikke særlig tit, at man fejrer sidste skoledag, som man ville have gjort det i folkeskolen.

Traditioner
Blå bog: Ofte skrives der blå bog om klassernes elever, og evt. lærer. Blå bog skrives oftest af elever.
Karameluddeling: Eleverne i en klasse køber ofte karameller, som de så kaster ud til andre elever for underholdningens skyld.
Morgenmad: Eleverne eller lærerne arrangerer tit et morgenmadsarrangement som en måde at starte den sidste dag på.
Underholdning: Nogle kasser synger og laver show for lærer og resten af skolen, nogle afholder konkurrencer, lærer mod elever,  parodier på lærere, sprøjter vand og barberskum på de små elever. Nogle skoler vælger at lukke for vandet i nogle timer for at begrænse omfanget af vandplaskeri.

Datoer for Sidste skoledage
2014: kommer snart...
2013: 31. maj
2011: 27. maj
2010: 27. maj, 28. maj, 2. juni
2009: 29. maj
2008: 30. maj, 2. juni og 3. juni
2007: 31. maj
2006: 24. maj

Udklædning: Både elever og lærere kan være udklædte for at markere den sidste skoledag. Blikfang vil her prøve at komme med et par andre forslag end: Baby, dame eller hippie.
Her kan du læse om sidste skoledag

Mangler du et kostume til sidste skoleda`? Så har Blikfangs webshop en masse flotte, søde og sjove, du kan også bare kigge og måske få en god idé.
 
Drenge Kostume
Pige Kostumer
Har du en god idé til et sidste skoledags kostume så send mig en mail med din idé.
kontakt@blikfang.comBlikfang har også mangel andre ting bla. utrolig mange flotte, søde og sjove parykker, og alle farver. Her er et par af dem.
Køb kostume til sidste skoledag her.
Køb parykker og skæg her